У Рівненській області рокитнівський конфлікт завершився кримінальними провадженнями

У Рівненській області рокитнівський конфлікт завершився кримінальними провадженнями

17.04.15 11:24 0 564
На Рокитнівщині правоохоронці та місцева влада врегулювала конфлікт, який виник між жителями сіл Старе Село та Березове. Внаслідок порушення законодавства слідчі Рокитівського райвідділу міліції розслідують два кримінальних провадження.

Як стало відомо, на великодні свята мешканці Старого Села побилися із жителями Березового Рокитнівського району. Після бійки жителі Березового перекрили дорогу в сторону Старого Села.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом райвідділу міліції. Також виїхали голова Рокитнівської районної адміністрації та прокурор району.

Як повідомив тимчасово виконуючий обов'язки начальника Рокитнівського райвідділу міліції Олександр Муханьков, з населенням провели профілактичну бесіду, після чого рух автотранспорту в сторону Старого Села було відновлено. За фактом бійки відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Особи, причетні до цієї події, встановлені. Проводяться слідчі дії щодо встановлення остаточної кількості учасників цього конфлікту та конкретної участі кожного з них.

Крім того, відкрито ще одне кримінальне провадження за частиною 1 статті 279 Кримінального кодексу України (блокування транспортних комунікацій шляхом влаштування перешкод).

Від в селі Березове патрулюватиме наряд міліції спільно з працівниками прикордонної служби «Березове», аби в подальшому не допустити подібних конфліктів між селянами.

Тетяна Чубик,

Рокитнівський РВ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині у період ...
Наступна новина: ДАІ Буковини тримає слово… ...

КОМЕНТАРІ