У Хмельницькому об'єднаний патруль ДАІ та ППС затримав викрадача автомобіля

У Хмельницькому об'єднаний патруль ДАІ та ППС затримав викрадача автомобіля

17.04.15 11:45 0 520
Близько 4-ї години ранку до чергової частини Хмельницького міськвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку автомобіля «ВАЗ-2101». Патруль, який прибув за викликом, затримав викрадача неподалік від місця скоєння злочину.

Власник «Жигулів» помітив з вікна, що незнайомець намагається зламати на його автомобілі замки, і одразу зателефонував до міліції. На місце злочину прибув об'єднаний патруль ДАІ та ППС, і вже за декілька хвилин правоохоронці виявили автівку та затримали викрадача. Ним виявився 18-річний мешканець одного із сіл Хмельницького району. Хлопець був у стані сильного алкогольного сп'яніння, не впорався з керуванням та в'їхав у дорожній знак.

За даним фактом працівники міліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Арсеній Яценюк: Україна - ...
Наступна новина: За невдалі залицяння ...

КОМЕНТАРІ