На Хмельниччині крадія затримали під час знищення речових доказів

На Хмельниччині крадія затримали під час знищення речових доказів

17.04.15 11:35 0 537
Побачивши, що на місці злочину експерти роблять зліпок з його слідів, хлопець поспішив спалити взуття.

До Теофіпольського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку з продуктового магазину в селищі Базалія. Вночі зловмисник проник через вікно всередину і викрав 10 тисяч гривень.

За кілька годин слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце злочину, встановила підозрюваного. Ним виявився 18-річний місцевий житель. До пізньої ночі хлопець відпочивав разом з товаришами. Коли ж повертався додому, вирішив залізти в магазин і поживитись чимось цінним.

Щоб відвести від себе підозру, зловмисник підкинув під ворота продавчині, яка працює в магазині, дрібні гроші в сумі близько 35 гривень. Коли ж приїхали правоохоронці, хлопець підійшов поспілкуватися, цікавився процесом розслідування. Побачивши, що експерт знімає зліпок з відбитка його кросівка, юнак поспішив додому та почав палити взуття. На цьому його і застали правоохоронці. Під час обшуку гроші знайшли і вилучили.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ