У Рівненській області рятувальники провели екскурсію для школярів

У Рівненській області рятувальники провели екскурсію для школярів

17.04.15 11:19 0 522
15 квітня на екскурсію до 17-ї державної пожежно-рятувальної частини завітали учні 4-6-х класів НВК-гімназії міста Острог. Пізнавально-профілактичний захід відбувся у рамках проведення в навчальних закладах Тижня безпеки життєдіяльності.

На початку зустрічі рятувальники нагадали школярам правила безпеки життєдіяльності, зокрема і пожежної безпеки, розповіли як діяти у випадку пожежі та виявлення вибухонебезпечних предметів. Далі на присутніх чекала екскурсія приміщеннями пожежно-рятувальної частини. Хлопці та дівчата оглянули пожежне депо, подивилися на аварійно-рятувальну техніку, посиділи за кермом пожежних машин, а також приміряли бойовий одяг вогнеборців. Під час спілкування з рятувальниками діти задавали багато запитань стосовно переліку навчальних закладів для майбутніх пожежників та навчальних предметів, які потрібно добре знати при вступі.

По завершенні екскурсії співробітники Служби порятунку ще раз нагадали школярам основні правила пожежної безпеки у побуті та під час перебування в лісових масивах, а також вручили тематичні листівки.

«Такі екскурсії дозволяють розширити уявлення дітей про роботу співробітників Держслужби з надзвичайних ситуацій, виховувати повагу та інтерес до професії рятувальника. Разом з тим, під час такого спілкування діти закріплюють свої знання з основ безпечної життєдіяльності та навчаються правильно діяти у різноманітних надзвичайних ситуаціях», - зазначив начальник Острозького міськрайонного сектору ГУ ДСНС у Рівненській області Володимир Заверуха.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ