В Чернівецькій області діти привітали рятувальників з Днем пожежної охорони

В Чернівецькій області діти привітали рятувальників з Днем пожежної охорони

18.04.15 08:10 0 771
В рамках відзначення Дня пожежної охорони, працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області організували День відкритих дверей в усіх пожежно-рятувальних підрозділах краю. Всі бажаючі, серед яких багато учнів шкіл та вихованців дошкільних навчальних закладів області, змогли завітати в гості до рятувальників та детально ознайомитися із бойовими буднями пожежно-рятувальних підрозділів.

Так, 17 квітня до аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС прийшли вихованці дошкільного навчального закладу № 24 обласного центру. Всього прийшло майже 30 дітей. Малеча підготувалася до свята і принесла кожному рятувальнику малюнки, на яких відображувалися героїчні для дітей, проте робочі для вогнеборців, будні бійців пожежно-рятувальних підрозділів. Окрім цього, діти вивчили вірші на протипожежну тематику. Рятувальники щиро дякували дітлахам та провели для них пізнавальну екскурсію пожежно-рятувальним підрозділом. Працівники Управління продемонстрували малечі спецобладнання, яким обладнаний пожежно-рятувальний автомобіль та за допомогою якого ліквідовуються надзвичайні події. В ході усієї зустрічі, рятувальники звертали увагу дітей на важливість дотримання правил безпеки у житті та розповіли про всю небезпеку від пустощів з вогнем. Наостанок, діти змогли посидіти у пожежно-рятувальному автомобілі та сфотографуватись на згадку, а рятувальники вручили їм солодкі подарунки.

«Діти з радістю готувалися до свят, оскільки професія пожежного викликає в них справжнє захоплення та повагу. Ми щиро вітаємо всіх працівників пожежної охорони зі святом і бажаємо їм якомога менше тривожних викликів, міцного здоров’я та людського щастя» – сказала Інна Карабка, завідуюча дошкільного навчального закладу № 24.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Велотуристи з ...
Наступна новина: Серійного магазинного ...

КОМЕНТАРІ