На Вінничині ігор Івасюк зустрівся із групою радників (+фото)

На Вінничині ігор Івасюк зустрівся із групою радників (+фото)

18.04.15 15:11 0 676
На виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 07.04.2015 року № 113-рк «Про призначення керівників груп позаштатних радників та позаштатних радників», під головуванням заступника голови - директора Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Ігоря Івасюка відбулася перша робоча зустріч з позаштатними радниками соціально-гуманітарного блоку.

В ході зібрання обговорено питання розвитку таких галузей як охорона здоров'я, культури, фізичної культури та спорту, освіти та науки, молодіжної політики тощо.

Зокрема, позаштатним радником з питань освіти і науки, Грабком Володимиром Віталійовичем – ректором Вінницького національного технічного університету, внесено пропозицію щодо посилення моніторингу енергозбереження бюджетних установ та запропоновано свою підтримку у проведенні таких заходів.

За ініціативи позаштатного радника з питань молодіжної політики, Студілка Максима Анатолійовича, обговорено святкування «Днів Америки у Вінниці», які будуть відбуватись 27-29 квітня у м. Вінниця. Такі заходи будуть проведені вперше за участю Надзвичайного і Повноважного Посла Сполучених Штатів Америки в Україні пана Джеффрі Пайєтта.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Строительная люлька - ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ