Вінничина: голова облдержадміністрації Валерій Коровій відвідав у Немирові найбільше бюджетоутворююче підприємство області (+фото)

Вінничина: голова облдержадміністрації Валерій Коровій відвідав у Немирові найбільше бюджетоутворююче підприємство області (+фото)

18.04.15 08:10 0 626
Керівник Вінниччини Валерій Коровій 16 квітня відвідав ТОВ «ЛВН ЛІМІТЕД» - компанію, що багато років поспіль займає позицію найбільшого експортера міцного алкоголю і лідера світового горілчаного ринку, випускаючи продукцію під ТМ «Nemiroff».

Відновивши роботу в серпні минулого року, підприємство працює у дві зміни 5-6 днів на тиждень, забезпечуючи робочим місцем 840 осіб. «Загальна кількість продукції, яку ми виготовили за березень, - 270 тисяч декалітрів. І те, до чого ми прагнемо й до чого рухаємося, - це показники, які мав «Nemiroff» у 2005 році, враховуючи зміни, що відбулися в державі, та зменшення українського ринку», - зазначив керівник підприємства Юрій Сорочинський. За його словами, компанія припинила виробництво продукції для російського ринку, усі ж інші – а це 80 країн світу – підприємством збережені.

Голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій оглянув виробничі потужності заводу, який за рівнем оснащеності та технологічних рішень є одним із кращих комплексів у Європі, а також ознайомився з технологіями виробництва продукції.

«Це підприємство є найбільшим платником акцизного збору у Вінницькій області і знову стало найбільшим бюджетоутворюючим підприємством в регіоні. Кожна гривня, яка надходить, розподіляється й автоматично спрямовується до місцевих бюджетів у вигляді дотації або дотації вирівнювання, які безпосередньо надходять до кожної сільської та селищної ради. Тож чим більше й ефективніше буде працювати підприємство, тим краще наповнюватимуться місцеві бюджети», - зауважив керівник Вінниччини Валерій Коровій.

Очільник регіону відзначив, що на підприємстві спостерігається позитивна динаміка в частині відновлення потужностей і робочих місць, та запевнив, що обласна влада сприятиме подальшому зміцненню виробництва. «Крок за кроком необхідно відновлювати потенціал, і ми будемо все робити для того, щоб допомогти підприємству стати на ноги», - підкреслив Валерій Коровій.



































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Велотуристи з ...
Наступна новина: Серійного магазинного ...

КОМЕНТАРІ