На Вінничині заступник голови обласної державної адміністрації Василь Броварник відвідав Хмільниччину (+фото)

На Вінничині заступник голови обласної державної адміністрації Василь Броварник відвідав Хмільниччину (+фото)

18.04.15 17:13 0 670
16 квітня 2015 року в конференц-залі Хмільницької міської ради відбулася виїзна нарада з питань перевірки стану виконання заходів із благоустрою територій, яку провів заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник .

Участь у нараді прийняли директор департаменту житлово-комунального господарства,енергетики та інфраструктури облдержадміністрації Анатолій Вакар, заступник директора департаменту будівництва, містобудування та архітектури облдержадміністрації – начальник управління містобудування та архітектури – головний архітектор області Леонід Гужва, голова районної державної адміністрації Євгеній Буткевич, міський голова Василь Грушко,заступник керівника виконавчого апарату районної ради Валерій Нечипорук, представники районної державної адміністрації, районної ради та комунальних підприємств міста.

В ході наради Василь Броварник наголосив, що важливо відпрацювати саме системну роботу щодо благоустрою задля того, щоб зробити наше Поділля досконалішим.

Потрібно зробити свій вклад в благоустрій території, як району, так і міста. Можливо посилити контролюючі функції за станом благоустрою. Важливо шукати свій напрямок, але щоб це було в системі. Проводити благоустрій території не лише під час проведення відповідних Акцій, двомісячників благоустрою, а постійно.

"Варто невідкладно подбати про покращення стану доріг,бо місто не заслуговує на такі дороги, необхідно врегулювати питання із полігоном для складування твердих побутових відходів, реалізовувати систему контролю за порушенням правил благоустрою, а також зосереджено працювати над застосуванням альтернативних видів палива в бюджетних установах. Важливо максимально провести роботи по переведенню підприємств, установ на альтернативні види палива. Вже зараз заготовити тверде паливо, максимально до кінця літа» - наголосив заступник голови облдержадміністрації.

Голова районної державної адміністрації Євгеній Буткевич відзначив, що вже 14 об'єктів соціальної сфери району переведені на опалення твердопаливними котлами. Разом з тим зазначив, що 10 твердопаливних котлів для закладів соціальної сфери закуплено сільськогосподарськими підприємствами, та потрібні кошти на їх встановлення.

Щодо питання вирізання дерев Василь Броварник наголосив, що варто не вирізати лісопосадки, а розчищати. Цей процес важливо організувати та впорядкувати.

Звернувся до учасників наради, директор департаменту житлово-комунального господарства,енергетики та інфраструктури облдержадміністрації Анатолій Вакар: « настав час змінювати підходи до екологічного виховання населення, зорієнтувати людей на спільне і комплексне вирішення питань благоустрою. Зміни стосуються як законодавців, так і нас».

Заступник директора Департаменту будівництва, містобудування та архітектури облдержадміністрації – начальник управління містобудування та архітектури – головний архітектор області Леонід Гужва наголосив на особливій активності жителів міста під час обговорення проекту Генерального плану.

На завершення учасники наради мали можливість висловитися щодо питань благоустрою територій.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ