За фактом підпалу авто міліція Луцька розпочала кримінальне провадження

За фактом підпалу авто міліція Луцька розпочала кримінальне провадження

18.04.15 14:07 0 535
Подія трапилася близько 4:30 ранку. Правоохоронці відпрацьовують кілька робочих версій щодо мотивів вчинення правопорушення.

У чергову частину луцького міськвідділу міліції надійшло телефонне повідомлення чергового УДСНС про те, що на вулиці Богдана Хмельницького в обласному центрі горить автомобіль.

– За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, – розповів перший заступник начальника луцького міськвідділу міліції Олександр Карпук. – З місця події вилучено пожежне сміття та пляшку із запахом легкозаймистої суміші. Встановлено, що автомобіль «Фольксваген Кадді» належить місцевому жителю, 1983 року народження. На даний час правоохоронці отримали від працівників ДСНС акт про пожежу, у якому зазначено: імовірна причина загоряння – навмисний підпал.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 (Умисне пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Призначено ряд експертиз. Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення осіб, причетних до вчинення правопорушення.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: у контексті ...
Наступна новина: Стан інфекційної ...

КОМЕНТАРІ