У Луцьку триває місячник з облаштування спортивних майданчиків

У Луцьку триває місячник з облаштування спортивних майданчиків

18.04.15 18:52 0 753
У місті Луцьку продовжуються роботи зі здійснення благоустрою спортивних майданчиків в рамках Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота».

Протягом 15-17 квітня працівники міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» здійснили упорядкування майданчиків за адресами: бульвар Дружби Народів, 11, вул. Грабовського, 9, проспект Волі, 9, 17, вул. Винниченка, 47, просп. Молоді, 5, 13, 17-б.

Під час акції було очищено територію майданчиків та навколо них від сміття, минулорічного листя, сухих гілок, здійснено обрізку гілок кущів та дерев, що вростають в огорожу майданчика.

Активно допомагали працівникам центру вихованці клубів за місцем проживання.

За сприянням керівників ЖКП № 2 та ЖКП № 3, які відгукнулись на прохання міського центру, до робіт були залучені працівники цих служб, які допомогли залатати та підтягнути сітку огорожі на окремих майданчиках, зібрати і вивезти сухе гілля.

Роботи ще триватимуть до кінця квітня. Хотілося б, щоб і громадяни нашого міста не були байдужими, й активно долучалися до акції, здійснючи прибирання прибудинкових територій міста. Є двори, де мешканці з настанням сонячних днів вже навели лад біля своїх будинків, на дитячих та спортивних майданчиках.

Дякуємо всім, хто вже зробив посильний внесок у те, щоб наше місто було чистим та охайним.

Надіємося, що й надалі свідомі громадяни міста долучатимуться до санітарних заходів у рамках Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота».

Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ