Волинська область: працівники ДСНС продовжують проводити профілактично-роз’яснювальну роботу серед населення

Волинська область: працівники ДСНС продовжують проводити профілактично-роз’яснювальну роботу серед населення

18.04.15 12:25 0 555
Співробітники Маневицького РВ УДСНС України у Волинській області спільно з представниками органів місцевого самоврядування провели комплексне відпрацювання сіл Красноволя, Погулянка, Нічогівка, Матійки та Тельчі Красновільської сільської ради.

Під час заходів основна увага зверталась на помешкання багатодітних сімей, осіб, які зловживають спиртними напоями, на одиноких літніх людей. Під час подвірних обходів рятувальники перевіряли стан печей, оглядали електроприлади та давали поради щодо безпечного їх використання. А щоб господарі не забували правила пожежної безпеки в побуті - роздали тематичні листівки. По закінченню профілактично-роз’яснювальної роботи, недоліки, виявлені під час відпрацювання населених пунктів, винесені на розгляд керівництва сільської ради.

Розміщено також друковану продукцію про порядок дій населення при виявленні вибухонебезпечних предметів, при захопленні в заручники, при загрозі терористичних актів, при бойових діях, а також правила пожежної безпеки для житлових будинків, застереження щодо спалювання посуші на стендах Красновільської сільської ради.

У ДСНС у Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: "BMW" з ...

КОМЕНТАРІ