На Житомирщині міліціонери викрили злодіїв-"пасічників"

На Житомирщині міліціонери викрили злодіїв-"пасічників"

18.04.15 13:26 0 567
Працівники Лугинського РВ УМВС затримали двох жителів сусіднього району за крадіжку вуликів з подвір'я місцевого жителя. Розпочато розслідування кримінального провадження.

Про те, що його обікрадено, до міліції повідомив 70-річний житель Лугинського району. За словами пенсіонера, зловмисники вночі викрали з його присадибної ділянки два вулики з бджолами вартістю понад 2 тисячі гривень.

Правоохоронці встановили, що злочин вчинили двоє жителів сусіднього Коростенського району Житомирщини. Одному з них 50 років, а іншому – 25. Вдома у старшого з чоловіків правоохоронці і виявили викрадене та повернули господарю.

- Підозрювані зізнались, що крадіжку спланували заздалегідь, адже старшому заманулося завести вдома пасіку. Він запримітив вулики у чужому господарстві та запропонував односельцю їх викрасти, - повідомив начальник Лугинського РВ УМВС Сергій Приходько. - Уночі чоловіки під'їхали до чужого обійстя та завантажили вулики на кінну підводу.

Відповідно до ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, таємне викрадення чужого майна, вчинене за попередньою змовою групою осіб карається арештом на строк від 3 до 6 місяців або обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Польсько-українські ...

КОМЕНТАРІ