Житомирська область: рятувальники врятували від знищення вогнем будинок на 6 родин

Житомирська область: рятувальники врятували від знищення вогнем будинок на 6 родин

18.04.15 17:40 0 707
16 квітня о 22:18 на пункт зв’язку 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Андрушівка надійшло повідомлення про пожежу в квартирі одноповерхового цегляного житлового будинку, що розташований в селищі Червоне.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця події було виявлено сильне задимлення у кімнаті однієї з квартир. Зусиллями бійців ДСНС пожежу було оперативно локалізовано о 22:38 та о 23:24 повністю ліквідовано. Вогонь встиг знищити лише деякі речі домашнього вжитку.

Як з’ясувалося, загалом у будинку шість квартир, у яких мешкає 15 чоловік. На момент виникнення займання всі вони знаходилися вдома. Один із сусідів часто зловживав спиртними напоями та палив у ліжку в своєму помешканні. Ймовірно це і стало причиною займання.

Виявивши задимлення, мешканці однієї з квартир вивели палія на свіже повітря, сповістили про це службу порятунку «101» та усіх інших сусідів. Завдяки цьому всі своєчасно покинули оселі і ніхто не постраждав.

Наразі фахівцями встановлюється причина виникнення вогню, а також суми збитку та врятованих матеріальних цінностей.

Вже 17 квітня вогнеборці 40-го професійного пожежного посту Олевського району ліквідували ще два загоряння дерев’яних житлових будинків (у яких ніхто не проживає), що розташовані в селі Замисловичі. Пожежу виявили місцеві жителі, які одразу повідомили про загорання сільського голову, а той в свою чергу викликав рятувальників.

Наразі фахівцями встановлюються причини виникнення вогню, а також суми завданих збитків та врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ДТП на Волині: водій ...

КОМЕНТАРІ