За фактом інциденту в одному з кафе Ужгорода відкрито кримінальне провадження

За фактом інциденту в одному з кафе Ужгорода відкрито кримінальне провадження

18.04.15 10:27 0 510
34-річний ужгородець влаштував у закладі дебош. Стосовно правопорушника складено адміністративний протокол. Також за даним фактом відкрито кримінальне провадження за хуліганство.

Вчора близько 23.30 год. із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 37-річна адміністратор кафе «Гурман», яке знаходиться на вул. Яроцькій в м. Ужгороді. Жінка повідомила, що один із відвідувачів закладу, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вчинив у їхньому закладі сварку.

На місце події прибула слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Хуліганом виявився 34-річний ужгородець, який працює охоронником в одній з установ міста.

Працівники міліції попросили чоловіка не порушувати громадський порядок. Однак на зауваження правоохоронців правопорушник не реагував, категорично відмовився виконувати законні вимоги міліціонерів. Більше того, став чинити опір, шарпав працівників міліції за формений одяг, штовхав їх, нецензурно лаявся та намагався втекти.

Аби офіційно підтвердити наявність алкоголю в крові правопорушника, міліціонери запропонували йому пройти медичне освідчення. Проте хуліган категорично відмовився.

Хулігана доставили до Ужгородського міськвідділу міліції. Відносно нього складено адміністративний протокол за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Даний протокол направлено до Ужгородського міськрайонного суду для прийняття відповідного рішення.

Разом з тим, слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає накладення штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Інформація Ужгородського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ