На Хмельниччині вогнеборці ліквідували пожежу в закладі громадського харчування

На Хмельниччині вогнеборці ліквідували пожежу в закладі громадського харчування

18.04.15 09:05 0 541
17 квітня о 14:03 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення від випадкового перехожого про густий чорний дим, який виходив з вентиляційної труби кафе по вул.Грушевського 66, що в центрі Хмельницького.

За підвищеним номером виклику до місця події направлені пожежно-рятувальні підрозділи Хмельницького гарнізону. На момент прибуття вогонь встиг поширитися дахом будівлі та існувала загроза поряд розташованим приватним та громадським будівлям.

Процес гасіння ускладнювало щільне розташування будинків. До гасіння пожежі залучено 36 чоловік особового складу ДСНС на 11 одиницях пожежної та спеціальної техніки, працівники міліції, медики, комунальні служби, аварійні служби газу та енергетики.

Пожежу локалізували о 14.20, а ліквідували о 14:50.

Вогнем знищено покриття та перекриття на площі понад 200 м. кв, а також пошкоджена веранда громадського закладу.

Завдяки оперативним діям вогнеборців не допущено розповсюдження вогню на сусідні приватні домоволодіння та приміщення управління охорони здоров’я Хмельницької міської ради.

Причина та збитки, завдані пожежею, встановлюються.

Нещасних випадків на пожежі не було.

Координацію сил та засобів здійснювала оперативна група Головного управління на чолі з т.в.о. начальника ГУДСНС Дмитром Бондарем.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Разновидности парфюмов

КОМЕНТАРІ