Велотуристи з України,Польщі та Словаччини проїдуть шляхами бравого солдата Швейка

Велотуристи з України,Польщі та Словаччини проїдуть шляхами бравого солдата Швейка

18.04.15 08:08 0 560
Із 23 квітня до 3 травня під туристичним гаслом «Львівщина: дивовижні відкриття» відбуватиметься перший етап Х Міжнародного Швейківського фестивалю «Великі Швейківські маневри». Захід організують з нагоди 100-річчя походу героя роману Ярослава Гашека в Галичину на Першу світову війну.

Про це 17 квітня інформує відділ прес-служби апарату ЛОДА.

Як повідомили в департаменті міжнародного співробітництва та туризму Львівської ОДА, Швейківський фестиваль організовується у формі велопробігу Клубом велотуристів друзів природи «Рух» спільно з польськими та словацькими партнерами. Мета – створити та популяризувати нові туристичні продукти регіону.

«Великі Швейківські маневри» проляжуть в Україні та за кордоном Міжнародним велосипедним шляхом R63 з Праги до Львова місцями, описаними в романі Ярослава Гашека «Пригоди бравого вояка Швейка». Йдеться про такі населені пункти: Пустомити, Оброшино, Великий Любінь, Рудки, Самбір, Скелівка (кол. Фельштин), Хирів, Сянок, Гуменне, Будапешт, Відень, Ческе Будейовіце», – повідомили в ЛОДА.

Другий етап Швейківського фестивалю заплановано на 8-20 червня. Фестиваль проходитиме у формі велосипедного пробігу по території України (Львівська область), Польщі, Словаччини, Угорщини, Австрії, Чехії.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області діти ...

КОМЕНТАРІ