У Львові працівники міліції викрили зловмисника,котрий викрав велосипед

У Львові працівники міліції викрили зловмисника,котрий викрав велосипед

18.04.15 10:24 0 517
Чоловік, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, викрав велосипед вартістю понад дві тисячі гривень.

До Личаківського райвідділу міліції, 16 квітня, звернувся 33-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що близько третьої години дня у нього викрали велосипед, який він залишив на одній з вулиць міста. Потерпілий зазначив, що велосипед був закріплений на велозамок, який зловмисник пошкодив під час викрадення. Сума завданих збитків становить 2300 гривень.

Працівники міліції встановили, що до скоєння крадіжки причетний раніше судимий 32-річний львів'янин. Викрадений велосипед у нього вилучено.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині на два роки ...
Наступна новина: За фактом інциденту в ...

КОМЕНТАРІ