У Чернігові відкрито туристичний сезон

У Чернігові відкрито туристичний сезон

18.04.15 11:17 0 608
У Чернігівській міській раді 17 квітня заступник міського голови Віктор Бистров радо зустрів представників делегацій із Києва, Миколаєва, Черкас та білоруського Гомеля, які приїхали на відкриття туристичного сезону 2015 року в місті Чернігові.

Серед учасників зустрічі - працівники органів місцевого самоврядування, представники туристичних організації, засобів масової інформації, профспілкових організацій, туристичної сфери України і Республіки Білорусь (місто Гомель).

Заступник міського голови В. Бистров від імені Чернігівського міського голови та всієї громади міста Чернігова звернувся до всіх присутніх: «Незважаючи на тяжкі часи в нашій країні, ми все ж таки знайшли можливість організувати цю зустріч. Всі заходи, які відбудуться цими вихідними, організовані заради мешканців нашого міста, адже туризм - це додаткова можливість покращити економіку нашого міста».

За словами В. Бистова, екскурсійний, подієвий (фестивальний), активний, водний - це основні види туризму для нашого міста. Відомими в Чернігові і привабливими для туристів стали Міжнародний велодень у Чернігові, фестиваль «Козацькі розваги», туристично-екологічна акція «Екобум, або сплав на плотах зі сміття», кулінарний фестиваль «Сорок УХ» та ін. «Цього року організатори проекту «Зелена сцена» пропонують створити ще один творчий проект - літературний майданчик у сквері Б. Хмельницького. Цей проект буде реалізовуватися з червня по вересень. Щосуботи у сквері Б. Хмельницького всі бажаючі літератори можуть знайомити присутніх зі своєю творчістю. І це абсолютно безкоштовно для всіх гостей та учасників цих проектів», - повідомив В. Бистров.

Також нагадуємо, що 18 квітня на Алеї героїв з 10 години працюватиме туристична виставка, де будуть представлені сегменти туристичної інфраструктури Чернігова та області: готелі, заклади харчування, музейні установи, турфірми, майстри та багато іншого. У різних історичних місцях (на Валу, біля П'ятницької церкви) будуть організовані творчі локації - виступи фольклорно-музичних колективів.

Запрошуємо всіх чернігівців та гостей міста відвідати заплановані заходи!

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ