У Рівненській області 82-річний ветеран пожежної охорони розповів дітям про історію створення пожежного підрозділу у районному центрі

У Рівненській області 82-річний ветеран пожежної охорони розповів дітям про історію створення пожежного підрозділу у районному центрі

18.04.15 08:07 0 571
17 квітня в Україні відзначається День пожежної охорони. Це професійне свято встановлене Указом Президента України у зв‘язку з вагомим внеском працівників пожежної охорони України у справу боротьби з вогняною стихією, захисту життя і здоров'я людей, майна від пожеж.

З нагоди свята, а також для профілактики запобігання та попередження надзвичайним ситуаціям та пожежам рятувальники 4-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС для учнів Демидівського ліцею провели екскурсію по підрозділу. Діти ознайомлювались з пожежно-рятувальною технікою, яка знаходиться на озброєнні та пожежно-технічним обладнанням. Крім того, рятувальники роз’яснили дітям елементарні правила пожежної безпеки та як правильно користуватись вогнегасником.

Також діти змогли поспілкуватись з 82-річним ветераном пожежної охорони Ростиславом Цимбалюком. Сивочолий ветеран розповів, як та коли створювався пожежний підрозділ у Демидівці про своє нелегке життя та майже 30-річну службу в ньому. В свою чергу учні привітали рятувальників та ветерана квітами та гарними побажаннями.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 1)
Наступна новина: Велотуристи з ...

КОМЕНТАРІ