Нагороджено переможців обласного туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків»

Нагороджено переможців обласного туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків»

18.04.15 08:51 0 528
Вітали переможців керівники влади області та міста, а також представники Тернопільського відділення ВГО «Асоціація платників податків України», яка запровадила цей престижний рейтинг.

«Від імені голови Тернопільської обласної ради, від себе особисто та усього депутатського корпусу висловлюю подяку усім переможцям обласного туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків» за їхню чесну працю, за створення нових робочих місць, за справну сплату податків, - зазначив перший заступник голови обласної ради Сергій Тарашевський у вітальному слові. – Ви наповнюєте місцеві бюджети і тим самим зміцнюєте фундамент економіки краю. Важливим аспектом тепер є і прозорість використання таких надходжень, а тому цей процес повинен бути під особливою увагою громадськості. Переконаний, що в Україні повинні бути створені такі умови для ведення бізнесу, які б заохочували підприємців сповна та відкрито сплачувати податки. Бажаю кожному з вас удачі та перемог у Всеукраїнському рейтингу».

Сергій Тарашевський нагородив переможців обласного туру «Сумлінні платники податків» пам'ятними відзнаками.

Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків» запроваджена ВГО «Асоціація платників податків України» і проводиться у два тури – на обласному рівні та у всеукраїнському. Його мета – створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою та бізнесом та відзначення кращих здобутків платників податків. А головне завдання рейтингу – посилення ролі та авторитету платника податків в житті країни, підвищення загальної культури сплати податків, утвердження серед людей духу підприємливості.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ