В Закарпатській області працівники ДАІ Мукачева провели урок безпеки для дошкільнят

В Закарпатській області працівники ДАІ Мукачева провели урок безпеки для дошкільнят

19.04.15 14:52 0 704
Головна мета візиту – формування у малюків культури поведінки на дорозі та зниження дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

Державтоінспектори Мукачева завітали до дошкільного навчального закладу №19 міста й провели урок безпеки для дошкільнят. Для малечі це було дуже цікаво.

- Ми провели цей урок у вигляді гри, провели вікторину та перевірили дитячі знання з правил дорожнього руху, – розповідає старший державтоінспектор ВДАІ Мукачева Микола Красівов.

На уроці все було по-справжньому. І головний міліціонер садочку, і пішоходи та світлофор. Адже саме в ігровій формі діти краще запам'ятовують правила дорожнього руху. Дізналися малюки й про те, де можна їздити на велосипеді, кататися на роликах, аби не потрапити під колеса авто.

- Про безпеку на дорозі дітям мають говорити не лише педагоги і працівники ДАІ, а й самі батьки. Ми маємо пам'ятати, що діти дивляться на нас. Якщо порушують правила батьки чи інші дорослі, то діти діють за їхнім прикладом. Тож особистий приклад у дотриманні законів – це найкраща наука для маленьких учасників дорожнього руху, -коментує начальник ВДАІ Мукачева Іван Матіко.

Інформація Мукачівського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські міліціонери ...
Наступна новина: У Луцьку перебуває ...

КОМЕНТАРІ