В Житомирській області у Ружині міліціонери викрили карманника

В Житомирській області у Ружині міліціонери викрили карманника

19.04.15 13:31 0 733
43-річний чоловік обікрав у місцевому магазині жительку району, допоки вона вибирала покупки. Нині розслідування завершено, а кримінальне провадження направлено до суду.

Про те, що у місцевій крамниці у неї викрали гаманець з грошима, до Ружинського райвідділу міліції повідомила 45-річна жителька району. За словами жінки, вона обирала товари на полицях, коли ж дійшла до каси – виявила пропажу свого гаманця, в якому було майже 600 гривень.

Детально розпитавши заявницю та працівників магазину, правоохоронці вивчили й записи з камер відеоспостереження. Один із них і допоміг отримати детальний опис підозрюваного.

Згодом дільничні інспектори міліції встановили його особу. Ним виявився 45-річний місцевий житель. У чоловіка вилучили викрадене й повернули власниці.

Як повідомив т.в.о. начальника Ружинського РВ УМВС Роман Степарук, досудове розслідування за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України нині завершено. Провадження направлено до суду.

Чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу або громадських робіт на строк від 80 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: За вбивство пенсіонерки ...

КОМЕНТАРІ