Тернопілля: степан Барна взяв участь у прибиранні спортивних майданчиків ФСТ «Динамо»

Тернопілля: степан Барна взяв участь у прибиранні спортивних майданчиків ФСТ «Динамо»

19.04.15 15:41 0 678
Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота» триває на Тернопільщині.

За словами директора департаменту сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації Віктора Мацикура, захід, метою якого є покращання умов для регулярних масових занять фізичною культурою різних верств населення за місцем проживання та в місцях масового відпочинку, щороку проводять Міністерство молоді та спорту України та Всеукраїнський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх». Ініціативу підтримує департамент сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації.

«За цей час впорядковуються та облаштовуються спортивні майданчики напередодні весняно-літнього сезону за участю усіх бажаючих, - зазначив Віктор Степанович. - Основна мета місячника – привернення уваги громадськості, державних та недержавних установ та організацій, засобів масової інформації до питань створення належних умов для щоденних занять населення фізичною культурою, стимулювання співпраці органів місцевого самоврядування, суб'єктів підприємництва та громадських організацій, мешканців жилих мікрорайонів, особливо молоді, щодо будівництва, ремонту, облаштування та утримання місць для самостійних і групових занять різними видами рухової активності людей на дозвіллі».

У рамках місячника 18 квітня представники Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» спільно з департаментом сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА організували прибирання майданчиків на території Тернопільської обласної організації ФСТ «Динамо». Активну участь у благоустрої спортивних майданчиків взяв голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.

«Як відомо, спорт – це здоров`я, - зазначив Степан Барна. – Саме заняття спортом допомагають нам бути не тільки у відмінній формі, а й гартувати характер. Україні потрібні сильні тілом і духом люди. Тому благоустрій спортивних майданчиків – дуже потрібна справа. Дякую організаторам акції, які такий спосіб піклуються про здоров`я дітей, молоді. А сильна здорова нація – непереможна!»

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ