На Хмельниччині у Кам'янці-Подільському затримали групу викрадачів інтернет-обладнання

На Хмельниччині у Кам'янці-Подільському затримали групу викрадачів інтернет-обладнання

19.04.15 19:17 0 724
Майже 2 місяці понад тисячу мешканців міста та району не мали доступу до кабельного телебачення та інтернету.

Починаючи з лютого 2015 року до інтернет-провайдерів, які надають послуги доступу до інтернету та кабельного телебачення у Кам'янці-Подільському, почали надходити скарги про відсутність «сигналу». Під час перевірок було встановлено низку фактів викрадення технічного майна — так званих «тарілок» та антен.

Від злочинних дій групи викрадачів постраждали як пересічні кам'янчани, так і представники 3-х інтернет-операторів міста. Як розповів представник одного із провайдерів, Максим Пиріжок, лише їхня компанія втратила 33 одиниці технічного обладнання і зазнала збитків на суму понад 200 тисяч гривень.

Слідство встановило підозрюваних. Ними виявилися троє молодих людей —студентів вищих навчальних закладів міста. Вони зізналися у скоєні серії злочинів. Більшу частину викраденого майна добровільно повернули, хоча частину обладнання встигли реалізувати.

— Було зареєстровано 30 кримінальних проваджень. Підозрюваним доведеться відповідати за частиною 2 статті 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років, — зазначив слідчий Кам'янець-Подільського міськвідділу міліції Ігор Гордусь.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ