У Вінниці затримали грабіжників,які побили хлопця та зняли з нього  взуття

У Вінниці затримали грабіжників,які побили хлопця та зняли з нього взуття

19.04.15 17:12 0 681
17 квітня вінницькі оперативники затримали трьох 19-річних підозрюваних у пограбуванні двох вінничан. Одного з потерпілих залишили без кросівок, у іншого відібрали мобільний телефон.

Вчора до працівників міліції з заявою про пограбування звернувся 30-річний вінничанин. За його словами, 10 квітня о перший годині ночі на території центрального ринку м. Вінниці по вул. Коцюбинського він побачив, як троє молодиків б'ють юнака. Чоловік, не вагаючись, заступився за хлопця, якого били та зняли з нього кросівки, і сам став жертвою грабіжників – його побили і відібрали мобільний телефон.

Працівники карного розшуку затримали підозрюваних у скоєнні злочину. Ними виявились троє 19-річних студентів одного з вінницьких коледжів.

Правоохоронцями відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 КК України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб). За таке правопорушення хлопцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: знай свою ...

КОМЕНТАРІ