Все, що необхідно знати про страхування при подорожі за кордон

Все, що необхідно знати про страхування при подорожі за кордон

19.04.15 18:49 0 1225
Чим відрізняється подорож містами України від мандрівки за кордон? Ціною, відстанню, порядком в’їзду – виїзду і звичайно, гарантією безпеки життя і своєчасного отримання невідкладної допомоги. Саме останнє – страхування, являється основною вимогою більшості посольств під час відкриття візи. Без страхування людина не може отримати дозвіл та право перебувати на території країн-членів Європейського Союзу.

Щоб мати можливість вільно подорожувати, відвідувати рідню закордоном, працювати, їздити у власних справах чи за дорученням компанії, необхідно мати страховку.

Види страхування для тих, хто їде закордон - ugic.com.ua/podorozhi/abroad

Страхування при подорожі за кордон – це створення своєрідного правового механізму, який дозволяє подорожуючому уникнути непередбачених витрат, що з’явилися в наслідок травми, нещасного випадку, будь-якого розладу здоров’я. Такий міжнародний договір являється свого роду гарантією безпеки для людини, яка в період перебування за межами України може звернутися за допомогою і отримати її.

Розрізняють декілька видів міжнародного страхування:

1. Страхування від медичних та іншого роду витрат. Сюди відносяться: невідкладна допомога, стоматологічне обстеження та лікування, пошук втраченого багажу, документів та їх грошове відшкодування.
2. Страхування від непередбачуваних нещасних випадків включає: матеріальне відшкодування отриманих на період перебування в іншій країні таких травм як: рани, переломи, опіки, обмороження, отруєння так інших більш складних розладів здоров’я.
3. Додаткове медичне страхування – це страхування життя від нещасних випадків, які трапилися за кордоном, призвели до порушення нормального функціонування будь-якого людського органу чи частини тіла і потребують лікування не тільки за межами рідної країни, але й після повергнення з подорожі.
4. Страхування від неможливості здійснення поїздки за межі країни. Якщо людина мала намір поїхати закордон, купила білети, забронювала номер в готелі, але захворіла, стався нещасний випадок або рейс відправився раніше, вона має право на відшкодування витрачених коштів.
5. Страхування від відповідальності перед третіми особами. Даний вид застави корисний в тому випадку, коли людина з необережності завдала шкоду громадянину іншої країни. Тоді компанія покриє всі витрати та збитки.

Види вищеперерахованого страхування при подорожі за кордон мають різний термін дії, розмір страхової суми, залежать від країни, в яку їде клієнт, його віку та мети перебування.

Документи для міжнародного страхування

Для того щоб оформити договір міжнародного страхування людині необхідно мати такі документі:
1. Внутрішній та закордонний паспорт;
2. Ідентифікаційний код;
3. Свідоцтво про народження дитині (в випадку поїздки закордон з дітьми);
4. Автоцивілку (автомобільне страхування) у випадку поїздки власним транспортом.

Укладення договору здійснюється страховою компанією, яка має право на надання даного виду послуг.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Де брати питну воду?

КОМЕНТАРІ