Держохоронці Волині на психологічному тренінгу вчилися долати стресові ситуації у професійній діяльності

Держохоронці Волині на психологічному тренінгу вчилися долати стресові ситуації у професійній діяльності

20.04.15 13:52 0 614
Оперативно-службова діяльність співробітників Державної служби охорони пов'язана з постійною напругою і ризиком. А тому гостро постає питання про необхідність психологічного супроводження співробітників міліції. Саме тому психолог центру психодіагностики та професійного психологічного відбору сектору медичного забезпечення УМВС України у Волинській області Ірина Пугач провела заняття-тренінг із керівним складом Державної служби охорони. Тож серед іншого обговорили тему подолання стресових ситуацій у професійній діяльності.

– Умови служби в останній час – занадто складні, вони потребують від співробітників ОВС дисциплінованості, високих моральних якостей, доброї професійної підготовки і, безумовно, здоров'я тіла і духу, щоби бути здатними у будь-який час і за будь-яких обставин виконати наказ командирів, – відзначила Ірина Пугач. – Тому важливим аспектом є надання допомоги співробітникам в подоланні стресових ситуацій, які виникають під час несення служби та у побуті.

При цьому психолог акцентувала на необхідності приділяти особливу увагу тим міліціонерам, які брали участь в антитерористичній операції, а також молодим працівникам:

– Наше із вами завдання – навчити їх правильно діяти у нестандартних ситуаціях, приймати адекватні рішення під час припинення правопорушень або ж конфліктів. Так ми зможемо убезпечити їх від можливих протиправних посягань, зберегти їх фізичне та психологічне здоров'я.

ВДСО при УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Делегація краю Ліппе ...

КОМЕНТАРІ