В Луцьку делегація з краю Ліппе побувала у ЦНАПі

В Луцьку делегація з краю Ліппе побувала у ЦНАПі

20.04.15 14:17 0 637
Щоденно ЦНАП у місті Луцьку відвідує більше 700 відвідувачів. Про це розповіла заступник директора департаменту “Центр надання адміністративних послуг у м. Луцьку” Тетяна Нечипоренко представникам делегації німецького краю Ліппе у складі ландрата Фріделя Гойвінкеля, керівника відділу у справах молоді, сім'ї і соціальних питань Карла-Айтель Йона, керівника відділу партнерств району Ліппе Бернда-Гайнріха Корте, референта Наталі Гассе, голови правління спілки “Мости в Україну” професора Карла-Германа Кроґа та його заступника Манфреда Мьоллера. Вона зауважила, що тут лучани мають можливість отримати адміністративні послуги в одному місці. “Для людей створені зручні умови. Функціонує електронна черга. Надаються консультації через мережу скайп. Надсилаються повідомлення про готовність послуги смс повідомленням”, - зазначила вона.

Членам делегації продемонстрували, яким чином відбувається прийом. До слова, відвідувачу, аби звернутись до адміністратора, необхідно отримати талон, номер якого оголошується у мікрофон та висвітлюється на екрані.

Тетяна Нечипоренко зауважила, що також для зручності відвідувачів встановлений окремий комп'ютер з доступом до сайту Луцької міської ради та інтернет-ресурсів інших органів виконавчої влади, яким вони можуть скористатися.

Міський голова Микола Романюк показав кабінет, у якому він, його заступники, керівники структурних підрозділів міської ради здійснюють прийом громадян.

Також міський голова зауважив, що відвідувачі мають доступ тільки до адміністраторів на першому й другому поверхах. До інших структурних підрозділів, які знаходяться у приміщенні ЦНАПу, доступ обмежений. За його словами, це зроблено для унеможливлення проявів корупції.

Під час оглядин приміщення центру надання адміністративних послуг присутні ознайомилися з тим, як триває процедура оформлення закордонних паспортів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ