Делегація краю Ліппе побувала на підприємствах “Кромберг і Шуберт” та “СКФ Україна”

Делегація краю Ліппе побувала на підприємствах “Кромберг і Шуберт” та “СКФ Україна”

20.04.15 13:55 0 588
Другий день у нашому місті перебуває делегація з краю Ліппе (Федеративна Республіка Німеччина). гості ознайомилися з виробничими потужностями наших підприємств.

Про особливості виготовлення електропроводки для гігантів німецького автомобілебудування на підприємстві “Кромберг і Шуберт” членам делегації розповів технічний директор Славомір Качмарек. За його словами, продукція підприємства використовується у виробництві автомобілів марок “Мерседес”, “БМВ”, “Фольксваген”, “Порше” тощо. Він наголосив, що на підприємстві слідкують, аби їхня продукція була високої якості. Також тут дбають про соціальний захист працівників, і для них створюють необхідні умови праці. Забезпечено й високий рівень оплати праці. Славомір Качмарек розповів присутнім й про фінансові результати роботи заводу.

Після спілкування з керівництвом підприємства, міський голова Микола Романюк та гості з краю Ліппе побували у виробничих приміщеннях.

Міський голова Микола Романюк подякував керівництву “Кромберг і Шуберт” за можливість побувати на підприємстві та на власні очі побачити, як виготовляються комплектуючі до автомобілів. Він зауважив, що Луцьк зацікавлений у співпраці з німецькими партнерами у різноманітних сферах. Підприємство “Кромберг і Шуберт” є яскравим прикладом вдалих інвестицій в Україну та вигідності ведення бізнесу у нас. За його словами, це підприємство виготовляє якісну продукцію та забезпечує роботою багато волинян. Микола Романюк подякував за роботу та побажав подальшого зростання.

Побували німецькі гості й на підприємстві “СКФ Україна”. Тут технічний директор Нікі Хомс провів для гостей коротку презентацію з історії становлення підприємства та розповів про виробничі потужності. Він зауважив, що колись підприємство називалося “Луцький підшипниковий завод № 28» і першу продукцію випустило у 1981 році. У 1998 році частину акцій підприємства придбала компанія «SKF», а у 2007 році – стала повноправним власником усього підприємства. Підприємство випускає роликові конічні та голчаті підшипники, компоненти підшипників. Продукція заводу постачається у багато країн світу.

Також він зауважив, що «СКФ Україна» постійно ставить перед собою лише найвищі завдання. Воно постійно розвивається, оновлюється.

Потому для Миколи Романюка та членів делегації з міста Ліппе продемонстрували виробничі цехи, де вони мали можливість на власні очі побачити процес виготовлення підшипників.

Гості з Німеччини залишилися задоволеними побаченим.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Держохоронці Волині на ...
Наступна новина: Держохоронцям Волині ...

КОМЕНТАРІ