Міжнародна зоозахисна організація українське Розточчя вважає екологічно чистою територією

Міжнародна зоозахисна організація українське Розточчя вважає екологічно чистою територією

21.04.15 08:05 0 576
На Львівщині відбулося підписання договору про створення притулку для утримання та збереження бурих ведмедів між міжнародною зоозахисною організацією Four Paws («Чотири лапи»), Яворівською районною державною адміністрацією, комунальним підприємством Домажирської сільської ради.

Про це повідомив 20 квітня, власкор IA ZIK посиланням на провідного фахівця з екоосвіти Яворівського національного природного парку Марію Лазурко.

З її слів, цей документ підписали та скріпили печатками директор Фонду Four Paws Хельмут Данглер, голова Яворівської РДА Орест Гнип, керівник комунального підприємства Домажирської сільської ради Яворівського району Львівської області Йосип Гервас.

У коментарі власкорові IA ZIK директор Яворівського національного природного парку, заслужений природоохоронець України Михайло Біляк наголосив, що згідно з договором передбачено вирішення питань, пов’язаних з проведенням робіт із землеустрою, підготовки проектно-кошторисної документації на будівництво притулку та інших споруд, пов’язаних з утриманням та доглядом бурих ведмедів.

«Сторони обмінялися думками щодо виконання практичних завдань у визначені терміни. А також – в рамках цього візиту відбулася презентація біосферного резервату «Розточчя» – під егідою ЮНЕСКО. Хельмут Данглер заявив, що для них велика честь реалізувати цей проекту на такій привабливій, екологічно чистій території – Розточчі.

Спеціалісти, місцеві депутати та громадські активісти позитивно оцінюють проект та етапи його виконання за участі австрійського Фонду «Чотири лапи» та зацікавлених сторін Яворівського району, який має значне екологічне та соціальне значення», – інформує IA ZIK заслужений природо охоронець України Михайло Біляк.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ