Вінничина: під час виїзних прийомів керівництва прокуратури області всі заявники отримали ґрунтовні відповіді

Вінничина: під час виїзних прийомів керівництва прокуратури області всі заявники отримали ґрунтовні відповіді

21.04.15 11:35 0 546
В'ячеслав Соколовий побував у Жмеринці, де провів особистий прийом громадян. Місцеві жителі звертались до очільника прокуратури Вінниччини з різного роду питаннями. Зокрема, вони скаржились на невиконання одним із приватних підприємців умов договору, в іншому випадку - на незаконне, на їх думку, надання в оренду земельних ділянок та ін. Усім заявникам надано роз'яснення вимог чинного законодавства й порядок звернення в органи влади та контролю.

Заступник прокурора Вінницької області Олег Янків провів виїзний прийом громадян у Тульчинському районі. В основному люди, які записались на зустріч, звертались з питаннями, що стосувались стану досудового слідства кримінальних проваджень, які перебувають в органах міліції, законності отримання земельних ділянок та ін. Усім заявникам також надано відповідні роз'яснення.

У Ладижинській виправній колонії заступник прокурора області Олександр Попеско надав роз'яснення засудженим щодо законності постановлених стосовно них вироків, порядком отримання документу, що посвідчує особу та ін. Окрім того, він цікавився умовами побуту, матеріально-побутовим та медико-санітарним забезпеченням засуджених, які відбувають покарання в цьому закладі.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Рівному телефони,на які ...

КОМЕНТАРІ