На Вінничині працівники ДСНС перемогли у спартакіаді серед держслужбовців

На Вінничині працівники ДСНС перемогли у спартакіаді серед держслужбовців

21.04.15 12:12 0 552
15 квітня у Немирівському районному спортивному комплексі пройшла районна спартакіада серед працівників державних установ та організацій. У змаганнях взяли участь 9 команд серед державних службовців.

Учасників змагань привітали керівник апарату райдержадміністрації Олена Футуймас, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Валентина Астаніна, а також чемпіон світу, майстер спорту міжнародного класу з пауерліфтингу Іван Чупринко.

У змаганнях з шашок переможцями стали: Денис Петренко (районний сектор ГУ ДСНС) та Сергій Гончарук (районна рада).

У змаганнях з армреслінгу перемога була за Олексієм Вознюком (Немирівський районний сектор ГУ ДСНС України у Вінницькій області).

Під час змаганнь з волейболу та футболу, команди показали всю свою спритність і волю до перемоги. У турнірі з волейболу перемогу святкувала команда рятувальників, яка у наполегливій боротьбі перемогла спортсменів райдержадміністрації.

У мініфутболі при активній підтримці вболівальників перше місце також здобула команда Немирівського районного сектору ГУ ДСНС.

Закінчилась спартакіада нагородженням грамотами і кубками переможців та призерів змагань. Учасники спартакіади своїм прикладом не тільки у роботі, але і в заняттях спортом показали, що здоровий спосіб життя-це чудовий настрій, відмінна фізична форма, а також впевненість у власних силах на службі українському народу.

ГУ ДСНС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зустріч буковинських ...
Наступна новина: ДСНС України застерігає ...

КОМЕНТАРІ