Волинська область: у Ковелі рятувальники для дітей провели Тиждень безпеки

Волинська область: у Ковелі рятувальники для дітей провели Тиждень безпеки

21.04.15 08:59 0 577
Безпека дитини є першочерговим завданням в цілому. Тому вживається максимальна кількість різноманітних заходів аби вберегти суспільство від біди.

Ковельські рятувальники продовжують навчати дітей правилам безпечної поведінки. Так, у рамках «Тижня безпеки» фахівці Ковельського міськрайонного відділу управління ДСНС України у Волинській області, навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності у Волинській області провели навчальні лекції у дошкільних та загальноосвітніх закладах міста Ковеля.

Дітям розповіли про правила поведінки в умовах небезпечних ситуацій та роз’яснили як діяти при їх виникненні. Така тематика є надзвичайно актуальною саме .

Учні та вчителі отримали роз’яснювальні плакати, листівки із правилами безпеки. Аби зосередити увагу школярів на конкретних порадах, рятувальники показали навчальні фільми та ролики. Також для дітей провели екскурсії на території пожежно-рятувальних підрозділів.

Заходи триватимуть у освітніх закладах й надалі. Таким чином кожен учень зможе отримати фахову консультацію від рятувальника щодо того, як поводити себе у кризовій ситуації.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині обласні ...
Наступна новина: Благодійні акції для ...

КОМЕНТАРІ