В Житомирській області під час пожежі в тимчасовій житловій будівлі загинула жінка

В Житомирській області під час пожежі в тимчасовій житловій будівлі загинула жінка

21.04.15 10:27 0 673
19 квітня о 22:10 на пункт зв’язку 13-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Малин надійшло повідомлення про пожежу в цегляній тимчасовій будівлі, що розташована на одній із вулиць районного центру.

По прибуттю на місце події вогнеборці встановили, що споруда була повністю задимлена. Провівши розвідку, в одній із кімнат рятувальники виявили двох непритомних людей. Не зволікаючи, бійці ДСНС винесли потерпілих на свіже повітря та передали до рук працівників швидкої допомоги. Як виявилось, це були 57-річний господар та його 56-річна дружина. Обох постраждалих госпіталізувати до Малинської центральної районної лікарні, проте під час транспортування жінка померла.

Завдяки оперативним діям рятувальники ліквідували займання та не допустили розповсюдження полум’я по всій площі будівлі. Проте вогонь встиг знищити 1кв.м підлоги та домашнє майно.

Ймовірно, пожежа сталась внаслідок необережності під час паління. Зі слів сусідів, мешканці оселі зловживали алкогольними напоями та часто палили прямо в ліжку. Наразі фахівцями встановлюється остаточна причина виникнення пожежі, а також суми збитку та врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі 21 квітня – ...

КОМЕНТАРІ