Івано-Франківська область: негода наробила шкоди на Прикарпатті,2 особи травмовано

Івано-Франківська область: негода наробила шкоди на Прикарпатті,2 особи травмовано

21.04.15 14:42 0 588
Сьогоднішній весняний день надовго запам’ятається мешканцям Івано-Франківщини. На зміну недовоготривалому теплу прийшло похолодання, дощі, сніг та сильний вітер.

Негода наробила чимало шкоди на Прикарпатті.

Зокрема, через сильний вітер між селами Підгайчики та Ценява Коломийського району впало дерево на проїжджу частину дороги та на автомобіль «Жигулі». О 15.04 год. про дану подію рятувальників повідомили працівники медичної служби. Як з’ясувалося, в автомобілі знаходилося троє людей – 36-річний чоловік, 35-річна жінка та 4-річна дитина. Внаслідок падіння дерева, дорослі отримали незначні травми. Дитина не постраждала. Від госпіталізації люди відмовилися.

Рятувальники, котрі прибули до місця виклику, розрізали повалене дерево та звільнили автомобіль і проїжджу частину дороги від його уламків.

Розрізати повалені вітром дерева довелося і рятувальникам обласного центру. По вулиці Довженка, в одному із дворів, дерево завалилося на автомобіль «SMA». Про це рятувальників повідомив власник автівки. Працівники частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області за допомогою бензопили розрізали дерево та вивільнили автомобіль.

А от по вулиці Чорновола дерево впало на автостоянку та частково на тротуар. Рятувальники розрізали дерево та звільнили тротуар від гілок.

ВІДЕО

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Волинській області до ...

КОМЕНТАРІ