У Львові свободівець Андріян Гутник долучився до покращення благоустрою Франківського району

У Львові свободівець Андріян Гутник долучився до покращення благоустрою Франківського району

21.04.15 14:27 0 713
У межах відзначення Дня навколишнього середовища 18 квітня 2015 року свободівець Андріян Гутник спільно з волонтерами та представниками церкви св. Володимира і Ольги покращили благоустрій Франківського району міста Львова.

У чотирьох місцях (біля церкви св. Володимира та Ольги, біля бібліотеки для дітей №19, біля спортивного майданчика з вуличними тренажерами на вул. Володимира Великого, 113 та біля озера на вул. Симоненка) активісти висадили близько 100 дерев – лип, кленів та різних декоративних рослин.

"Усі локації для озеленення ми обирали спільно з мешканцями нашого мікрорайону. Всеукраїнський день навколишнього середовища, що є черговою нагодою, аби покращити благоустрій мікрорайону. Для прикладу, торік ми облаштували на вул. Володимира Великого спортивний майданчик з вуличними тренажерами, цього разу мешканці попросили відгородити цей майданчик від міжквартальної дороги деревами, а саме липами.

Крім того, ми висадили дерева на алеї, яка веде до церкви св. Володимира і Ольги, а біля бібліотеки № 19 за допомогою висадження дерев ми спробували розв'язати проблему нищення газону автівками. На території біля озера на вул. Симоненка організували висадку, аби облаштувати повноцінну відпочинкову зону. Цьогоріч це вже другий етап висадження декоративних дерев і кущів", – зазначив Андріян Гутник.

Довідка.

День навколишнього середовища відзначається в Україні щорічно у третю суботу квітня з 1998 року згідно з Указом Президента України "Про День довкілля" № 855/98. Цього дня громадські організації проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, озеленення, збереження заповідних об'єктів, поширення екологічних знань. Спочатку свято було задумано для того, щоб відзначити Стокгольмську конференцію з довкілля, яка стала однією з найважливіших в історії екологічного руху. Цього дня була заснована UNEP (United Nations Environment Network) – Екологічна програма ООН, яка зараз є основним організатором та ідеологом Дня довкілля.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області в ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ