Боєць "Карпатської Січі" Богдан Федун провів для львівських школярів військово-патріотичне навчання

Боєць "Карпатської Січі" Богдан Федун провів для львівських школярів військово-патріотичне навчання

21.04.15 16:01 0 635
Боєць добровольчого підрозділу "Карпатська Січ", голова Львівського обласного осередку громадської організацї "Сокіл" свободівець Богдан Федун провів військово-патріотичні навчання для учнів середньої загальноосвітньої школи № 100. Вишкіл для юних львів'ян відьувся 16 квітня 2015 року.

"Ми провели теоретично-практичні навчання військової підготовки школярів. В основному розказали учням про український націоналізм, про доцільність проходження ідеологічних вишколів, яка зараз ситуація на сході, про громадську організацію "Сокіл" тощо. Також ми продемонстрували на практиці, із чого складається аптечка бійця: які ліки до неї мають входити та як їх застосовувати. Розповіли й яке має бути спорядження у бійця, чим він має бути забезпечений та що скільки важить. Після чого усіх охочих учнів ми запросили на вишкіл, який відбудеться упродовж 30 квітня - 4 травня 2015 року на горі Маківці", – зазначив Богдан Федун.

Заступник голови Львівської обласної організації ВО "Свобода" з молодіжних питань Андрій Пшик наголосив, що в Україні проведення військово-патріотичних вишколів і навчань для молоді має бути одним із пріоритетних, адже саме молоді українці мають стати достойними захисниками своєї держави.

"На жаль, у школах викладання предмету "Захист Вітчизни" має досить низький рівень, тому ми проводимо ці вишколи, щобрівеньи надати школярам хоча б мінімальні знання про військову справу", – зауважив Андрій Пшик.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Протягом дня волинянка ...
Наступна новина: На Тернопіллі сергій ...

КОМЕНТАРІ