Чернігів: На навчання - за кордон

Чернігів: На навчання - за кордон

21.04.15 13:55 0 583
Випускники загальноосвітніх навчальних закладів України можуть обрати між вищою освітою в Україні та отриманням вищої освіти європейського зразка. Адже вибір напрямку навчання є важливим рішенням, яке суттєво впливає на подальше життя людини.

У п'ятницю, 17 квітня, в читальному залі обласної універсальної наукової бібліотеки імені В. Г. Короленка, за сприяння Чернігівського представництва «EUROSTUDENT» відбулася презентація «Навчання за кордоном», до участі у якій були запрошені батьки майбутніх абітурієнтів міста Чернігова.

Кращі польські вищі навчальні заклади презентували представник Президента Громадської Академії Наук у Варшаві Войчек Сломка та фаховий менеджер освіти, представник Краківського офісу «EUROSTUDENT» Тетяна Даниленко.

Крім того, відбулися зустрічі з випускниками на базі загальноосвітніх навчальних закладів № 19, 30 та гімназії №31.

Учням та батькам було надано вичерпну інформацію про перспективні спеціальності, навчальні програми, умови вступу, подачу документів, вартість навчання тощо. Окремі індивідуальні консультації та відповіді на запитання отримали всі бажаючі після презентації.

За інформацією управління освіти міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині обікрали аптеку
Наступна новина: На Тернопіллі степан Барна ...

КОМЕНТАРІ