Рівненські міліціонери затримали зловмисника,який смертельно травмував чоловіка

Рівненські міліціонери затримали зловмисника,який смертельно травмував чоловіка

21.04.15 15:28 0 602
Як повідомив на прес-конференції начальник Рівненського міського відділу міліції Василь Зелінський, 56-річного рівнянина Анатолія правоохоронці затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Нагадаємо, близько першої години ночі 19 квітня в чергову частину Рівненського МВ УМВС про смерть 51-річного рівнянина повідомили медики станції швидкої допомоги. Згідно з висновком судово-медичної експертизи смерть чоловіка настала від проникаючого колото-різаного поранення з ушкодженням аорти.

Впродовж доби правоохоронці встановили особу зловмисника та затримали його. Міліціонери з'ясували, що померлий раніше проживав у помешканні Анатолія. Зі слів очевидців, чоловіки часто конфліктували між собою, вживали спиртні напої. Під час чергового конфлікту Анатолій вдарив свого знайомого кухонним ножем в область серця. Після чого зник з місця події.

Готуються матеріали щодо повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу. Анатолій вже був судимий за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лучани показали гарні ...
Наступна новина: На Вінничині нова система ...

КОМЕНТАРІ