Міліціонери повідомили про підозру чоловікові,який влаштував стрілянину у Рівному

Міліціонери повідомили про підозру чоловікові,який влаштував стрілянину у Рівному

21.04.15 13:02 0 550
31-річному рівнянину Сергію, який 17 квітня з пневматичної зброї поранив двох людей на вулицях Льонокомбінатівська та Млинівська у Рівному, повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 15 частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство).

- Зрозумівши, що правоохоронці встановили, хто стріляв, і уникнути відповідальності не вдасться, Сергій сам з'явився до міського відділу міліції, - на прес-конференції повідомив начальник Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області Василь Зелінський.

Нагадаємо, 17 квітня о 8 годині 59 хвилин до міліції надійшло повідомлення зі станції швидкої допомоги, що з вулиці Млинівської з вогнепальними пораненнями доставлений 32-річний рівнянин Юрій. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, яка з'ясувала, що чоловік отримав тілесні ушкодження внаслідок пострілів з пневматичного пістолету невідомою особою. Автомобіль «PEUGEOT» отримав механічні пошкодження. Через 15 хвилин до міліції поступив дзвінок, що на вулиці Льонокомбінатівській отримав тілесні ушкодження 31-річний рівнянин Олександр. На місці події слідчо-оперативна група виявила пошкоджений в такий самий спосіб автомобіль марки «BMW».

Сергій розповів правоохоронцям, що мотивом скоєння злочину стали особисті неприязні стосунки, які раптово виникли між чоловіками.

Міліціонери продовжують встановлювати обставини злочину. Досудове слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ