У Рівненській області після тренінгу - рішення про започаткування власної справи

У Рівненській області після тренінгу - рішення про започаткування власної справи

21.04.15 10:59 0 670
Для 30 молодих шукачів роботи в Кузнецовському міському центрі зайнятості провели тренінги-семінари «Впевнена комунікація – передумова успішного працевлаштування» та «Як започаткувати власну справу або формула успіху для підприємця?»

Дуже багато клієнтів, звертаючись до центру зайнятості за допомогою у працевлаштуванні, не завжди усвідомлюють, що пошук роботи – це також робота. Доволі кропітка, яка потребує багато знань і активізації своїх власних зусиль. Центр зайнятості пропонує різні шляхи вирішення проблеми зайнятості: навчитися навикам вести співбесіду з працедавцем, правильно скласти резюме, отримати інформацію про роботодавців, які потребують спеціалістів, про вакансії, умови та оплату праці тощо.

Однією із форм сприяння активному пошуку роботи є проведення різноманітних тренінгів. Часто до таких навчальних заходів залучають тренера ТзОВ «Імідж Партнер» Світлану Шевченко.

Організатори заходу – фахівці центру зайнятості мали на меті допомогти людям правильно спланувати своє майбутнє, підвищити конкурентоспроможність молоді на ринку праці, знайти роботу, яка стане улюбленою справою. Безробітні мали можливість проаналізувати свої стереотипи, по-новому оцінити життєві обставини, по-іншому підійти до пошуку вакансій. Вони розглянули можливість започаткування за допомогою служби зайнятості власної справи.

Учасники виконували різні практичні завдання, вправи, рольові ігри, обговорювали сучасні форми пошуку роботи. Тренінги пройшли цікаво, у невимушеній атмосфері, і жоден учасник не залишився поза увагою тренера.

Але найбільш важливим результатом є прийняття усвідомленого рішення. Зокрема, одна безробітна виявила бажання отримати одноразову виплату допомоги для започаткування власної справи та пройти навчання на курсах “Підприємець-початківець” на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Реквієм ...

КОМЕНТАРІ