На Тернопіллі до рятувальників завітали школярі

На Тернопіллі до рятувальників завітали школярі

21.04.15 11:50 0 615
17 квітня у 10-ій державній пожежно-рятувальній частині міста Гусятина рятувальники організували пізнавально-профілактичний захід для учнів Гусятинської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

На запрошення вогнеборців, діти прибули до пожежно-рятувальної частини. Саме тут малят ознайомили зі специфікою та умовами роботи особового складу підрозділу.

Під час заходу співробітники Служби порятунку «101» нагадали учням правила безпеки життєдіяльності, а зокрема, безпеки на воді та пожежної безпеки, продемонстрували спецтехніку та бойове спорядження, яке перебуває на озброєнні у вогнеборців.

Діти із захопленням слухали рятувальників. На завершення Працівники «Служби порятунку» розповіли учням про наслідки надзвичайних подій, зокрема, про наслідки пожеж, які виникали через необережне поводження та пустощі дітей із вогнем.

Такі заходи є дуже корисними для підростаючого покоління, адже, дуже важливо, щоб діти не лише знали правила безпеки, а й дотримувалися їх. І лише такими спільними заходами ми зможемо донести до кожної дитини, до кожного учня та кожного мешканця нашого району важливість і необхідність дотримання правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ