Тернопілля: з нагоди відзначення «Дня пожежної охорони» рятувальники провели для дітей екскурсію

Тернопілля: з нагоди відзначення «Дня пожежної охорони» рятувальники провели для дітей екскурсію

21.04.15 09:41 0 610
З метою навчання підростаючого покоління основам безпеки життєдіяльності та правильним діям в умовах небезпеки, 17 квітня на території 17-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Тернопільській області рятувальники провели для школярів екскурсію з нагоди відзначення «Дня пожежної охорони».

Вогнеборці розповіли про те, як недбалість дорослих і пустощі дітей призводять до пожеж, навчили правил безпечного поводження у побуті та на вулиці. Учні активно відповідали на запитання щодо безпечної поведінки на природі, водоймах, під час виявлення вибухонебезпечних предметів та у разі виникнення пожеж у побуті. В ході акції школярі із задоволенням приміряли на себе бойовий одяг працівників Служби порятунку та ознайомились із пожежно-рятувальною технікою, що перебуває на озброєнні у рятувальників.

Такий захід надовго запам’ятається дітям. Найактивніші учасники отримали від рятувальників сувенірну продукцію. Проведення подібних заходів безумовно залишає свій слід у свідомості кожної дитини, що підкреслює важливість і цілеспрямованість роботи, яка виконується працівниками Зборівського районного відділу Управління ДСНС України у Тернопільській області заради безпеки дітей.

До слова, під час святкових заходів керівництвом районного відділу проведено зустріч з ветеранами та пенсіонерами пожежної охорони.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Закарпатті від інфаркту ...

КОМЕНТАРІ