У Тернополі вшанували Максима Чайку

У Тернополі вшанували Максима Чайку

21.04.15 16:36 0 689
17 квітня 2015 року біля Меморіалу жертв політичних репресій у Тернополі відбулося вшанування націоналіста Максима Чайки, який трагічно загинув чотири роки тому в Одесі. Організаторами вшанування виступили місцеві осередки "Сокола" та Тернопільська міська організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Також участь у заході взяли уболівальники місцевого футбольного клубу "Нива" і небайдужі тернопільці.

"Ми недарма обрали місцем вшанування Максима саме Меморіал жертвам репресій, адже чотири роки тому виродки з проросійських організацій вбили справжнього патріота України. У Одесі надзвичайно важко бути українським націоналістом і про це відкрито заявляти. Максим Чайка поплатився за це життям", – зазначив голова Тернопільської обласної молодіжної громадської організації "Сокіл" Ігор Бойчук.

Своєю чергою, очільник Тернопільської міської організації ВО "Свобода" Роман Навроцький зауважив, що вбивство Максима Чайки – це трагічна сторінка в новітній історії України.

"Якщо такі речі відбуваються висновок напрошується один – ми ще не здобули справжню Україну. Жоден із нас не знав Максима, але ми знаємо, що він був націоналістом і не прогинався під обставини. Ми повинні про це пам'ятати і зробити все для того, щоби такі трагедії не повторялися в майбутньому", – наголосив Роман Навроцький.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгородському районі ...
Наступна новина: КП «Міськсвітло»: буревій у ...

КОМЕНТАРІ