Міліціонери затримали жителя Тернопільщини,який вирощував та продавав марихуану

Міліціонери затримали жителя Тернопільщини,який вирощував та продавав марихуану

21.04.15 08:39 0 533
За підозрою у зберіганні та реалізації наркотичних речовин оперативники обласного управління міліції затримали 22-річного жителя одного із сіл Зборівського району. Молодик продавав марихуану мешканцям області.

Як розповів начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласного управління внутрішніх справ Володимир Строїч, підозрюваний сам налагодив схему незаконної торгівлі.

Наркоділок вирощував зілля у лісосмузі за селом, а готову продукцію розфасовував у скляні банки. Усю тару закопував у лісі. Приходив по товар лише тоді, коли з'являлися покупці. Клієнти замовляли наркотики по телефону і продавець доставляв марихуану у домовлене місце. За один згорток брав від двохсот гривень.

В ході оперативно-слідчих дій правоохоронці задокументували факт збуту наркоторговцем марихуани. Оперативники вилучили у зловмисника згорток із забороненою подрібненою наркосировиною та виручену за продаж готівку.

В ході санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили у підозрюваного чотири трилітрові банки з подрібненим наркотичним зіллям.

Підозрюваного затримали відповідно до статті 208 КПК України.

Проти нього відкрито кримінальне провадження за статтею 307 ч. 2 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ