Хмельниччина: рятувальники провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

Хмельниччина: рятувальники провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

22.04.15 09:54 0 565
20 квітня в м.Нетішин рятувальники взяли участь у проведенні громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.».

У ході проведення заходу учні всіх навчальних загальноосвітніх закладів міста ознайомились із пожежно-рятувальною технікою та обладнанням, що використовується під час гасіння пожеж та ліквідації різноманітних надзвичайних ситуацій. У доступній формі рятувальники розповіли дітлахам, як діють оперативно-рятувальні розрахунки у випадку отримання сигналу «Тривога». Серед учасників акції були розповсюджені пам’ятки та листівки застережливого характеру.

Після навчань кожен бажаючий мав змогу спробувати себе у ролі справжнього пожежного – подавати воду з пожежного ствола та гасити вогнище за допомогою порошкового вогнегасника. В свою чергу, рятувальники не втомлювались повторювати дітлахам хоча й елементарні, але такі важливі правила поведінки під час виникнення пожеж, знаходження вибухонебезпечних предметів, під час купання та відпочинку у лісі.

Вражені від побаченого, діти надовго запам’ятають цікавий та змістовний візит рятувальників, і відтепер сто разів подумають, чи варто пустувати з вогнем.

3 державний пожежно-рятувальний загін

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Кількість ...

КОМЕНТАРІ