Третього травня у Львові на вул. Симоненка усі охочі танцюватимуть вальс

Третього травня у Львові на вул. Симоненка усі охочі танцюватимуть вальс

22.04.15 11:37 0 531
Святкування Дня Львова 3 травня відбуватиметься не лише у центральні частині міста, а й у віддалених районах – у Рясному та на вул. Симоненка. Зокрема, одна із площ Франківського району стане місцем, де кожен зможе танцювати вальс під музику струнного квартету.

Про це 21 квітня, під час прес-конференції повідомила начальник управління культури Львівської міськради Ірина Магдиш.

Вона розповіла, що святкування Дня міста відбуватиметься на площі, яка взимку називалась площею 12 ялинок – на вул. Симоненка, 10. На початку травня вона стане площею 12 вальсів, оскільки там струнний квартет від Collegium Musicum гратиме вальси.

«На площі 12 вальсів ми запрошуємо львів’ян і мешканців району танцювати вальс. У цьому нам допоможе танцювальний колектив, який заохочуватиме до танцю. Не важливо, чи вмієте ви це робити так професійно? чи маєте красиві сукні. На площі вальс зможуть танцювати всі: від дітей до бабусь і дідусів», – підкреслила Ірина Магдиш.

Крім того, 3 травня у Рясному відбудеться концерт духового оркестру «Сурми Галичини» і лялькова вистава на площі перед школою.

«Вистава буде доступна для всіх діток Рясного-1 і Рясного-2. Її поставить театр «І люди, і ляльки». Вони вперше вийдуть за межі театру, адже переважно працюють у театральних приміщеннях», – зазначила І. Магдиш.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині виявили ...
Наступна новина: Житомирські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ