В Житомирській області через куріння в нетверезому станні загинув чоловік

В Житомирській області через куріння в нетверезому станні загинув чоловік

22.04.15 08:08 0 557
20 квітня о 23:30 на пункт зв’язку 9-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Бердичів надійшло повідомлення про пожежу в квартирі трьохповерхового житлового будинку, що розташований у районному центрі.

Про подію до служби порятунку «101» повідомив сусід. Чоловік відчув їдкий запах диму.

По прибуттю на місце події чергового караулу вогнеборців було встановлено, що осередок займання знаходиться в трьохкімнатній квартирі на третьому поверсі. Під час проведення розвідки, на підлозі однієї із кімнат, вогнеборці виявили тіло чоловіка без ознак життя. Ним виявився 67-річний власник житла. Зусиллями бійців ДСНС займання було локалізовано о 00:13 та повністю ліквідовано о 00:30. Вогонь встиг знищити меблі, майно та пошкоджено 8 м2 підлоги.

Зі слів сусідів, господар вживав алкогольні напої та курив. За попередньою версією причиною пожежі і стала необережність під час куріння чоловіка.

Наразі фахівцями встановлюється остаточна причина виникнення пожежі, а також суми збитку та врятованих матеріальних цінностей.

Шановні громадяни, щоб не сталося лиха, звертаємось до Вас із проханням дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки, цінувати своє життя, життя своїх близьких. Не піддавати себе і оточуючих Вас людей смертельній небезпеці. Адже від таких прописних істин залежить Ваше благополуччя!

Завжди пам'ятайте, що тільки суворе додержання правил безпеки допоможе Вам уникнути непоправного лиха.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: "Regional Prof party" в ...

КОМЕНТАРІ