Буковинець обікрав автомобіль мешканця Івано-Франківської області

Буковинець обікрав автомобіль мешканця Івано-Франківської області

22.04.15 08:02 0 541
Міліціонери встановили особу зловмисника. Як з'ясувалося, майно на загальну суму понад 4 тисячі гривень із транспортного засобу поцупив мешканець села Яблуниця Путильського району.

До Путильського райвідділу міліції за допомогою звернувся 47-річний мешканець Івано-Франківської області. Чоловік повідомив, що з його транспортного засобу, який був припаркований на одній із вулиць села Довгопілля, викрали мобільний телефон, ключі від замка запалювання, акумуляторну батарею та номерні знаки автомобіля.

На місце події негайно прибули працівники місцевого райвідділу міліції. Правоохоронці оглянули місце скоєння злочину, обстежили територію та опитали місцевих мешканців. У результаті встановлено, що крадіжку скоїв 25-річний мешканець села Яблуниця. Відомо, що молодик раніше потрапляв в поле зору міліціонерів за вчинення дрібних правопорушень.

З'ясувалося, що потерпілий забув замкнути двері автомобіля, тож зловмисник легко заліз у салон та викрав майно.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Триває слідство.

А правоохоронці вкотре рекомендують громадянам бути уважними і не забувати замикати транспортні засоби, навіть, якщо його покидаєте на декілька хвилин, а також не залишайте цінні речі у салоні автомобіля.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Инструктажи по вопросам ...
Наступна новина: 22.04. – м. Ужгород (ЗОШ № ...

КОМЕНТАРІ