Візит нідерландської торгової місії на чолі з Послом Королівства Нідерландів в Україні Кейсом Кломпенхаувером до Луцька

Візит нідерландської торгової місії на чолі з Послом Королівства Нідерландів в Україні Кейсом Кломпенхаувером до Луцька

22.04.15 13:40 0 581
22 квітня 2015 року у Луцьку перебуватиме нідерландська торгова місія на чолі з Надзвичайним та Повноважним послом Королівства Нідерландів в Україні паном Кейсом Кломпенхаувером. Мета візиту - вивчення можливостей ринку Волинського регіону та налагодження нових контактів.

У складі голландської делегації візьмуть участь 20 компаній, які представляють різні галузі економіки: сільське господарство, будівництво, логістику тощо. Більшість з них вже активно працюють в Україні та мають на меті відкрити для себе економічний потенціал західного регіону України. Орієнтовні теми для обговорення передбачають вплив політичної ситуації на економіку Волинської області та міста Луцька, їхня привабливість для ведення бізнесу іноземними компаніями, пріоритетні напрями для активізації співпраці з голландським підприємцями у Луцьку.

В рамках програми перебування делегації у Луцьку заплановані офіційні зустрічі з Головою Волинської облдержадміністрації Володимиром Гунчиком та Луцьким міським головою Миколою Романюком. Учасники голландської торгової місії також зустрінуться з представниками українських компаній, зацікавленими у розвитку співпраці із Нідерландами.

Усіх охочих взяти участь у зустрічі запрошуємо 22 квітня на 11:30 до сесійної зали Луцької міської ради.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ